Eveline_van_Wanrooij_Step_stadsgids

Kome wij uit Rotturdam, kejje dat niet hore dan?

impressie Reserveer

Historisch Delfshaven Tour

De meest verassende historische rondleiding van Rotterdam

Prijzen

Aanbevolen tijdsduur: 1 uur
Prijzen op aanvraag

We hanteren een maximale groepsgrootte van 25 personen per gids.

Dat Rotterdam ook hele mooie oude gedeeltes heeft, is misschien wel ons best bewaarde geheim. Historisch Delfshaven is de mooiste! Het pittoreske haventje is ooit ontstaan als haven van Delft en mag zich sinds ruim een eeuw Rotterdams noemen. In de stadswandeling Historisch Delfshaven neemt de gids u mee langs het geboortehuis van Piet Heijn, de vertrekplek van de Pelgrimvaders, een stadsmolen, een tovertunnel, een van de kleinste huisjes van Nederland en nog veel meer. Wat heeft Delfshaven in hemelsnaam met George W. Bush en de Playboy te maken? Of met een eetbare kapsalon? En wat is die schunnige anekdote over de haring op de kerktoren?

Oprichter Eveline van Wanrooij is verantwoordelijk voor het Pelgrimvadersmonument Footsteps, vandaar dat deze stadswandeling een persoonlijke favoriet van de directie is!

Een stadswandeling in combinatie met een hapje en drankje in een gezellig bruin café is een échte aanrader! We hebben aardig wat uurtjes in Delfshavense kroegen en restaurants op ons CV staan, dus informeert u gerust naar de verschillende mogelijkheden.

< TERUG NAAR OVERZICHT

1ax
Delfshaven_tour_stadsgids_Eveline
1bx